Lauantaina  24.9.2022 klo 19

Monikkosalissa

kuntotie 3, Klaukkala

SYKSY SYÖ - Ravitsemusaiheiset iltamat!

Syksy syö tarjoilee 10-vuotisjuhlakonserttinaan leikkisän tuulahduksen gastronomiaa gourmet-sävelin ja Pikku-Paroni palan Ranskan makumaailmaa herkullisen, täytetyn patongin ja helmeilevän juoman kera Monikkosalissa, jonne on katettu kauniisti picnic-pöydät. Pääsylipun hinnalla pääset nauttimaan kamariyhtyeen iloittelevasta ja vivahderikkaasta musiikista. Musiikkimenu on koottu sananmukaisesti eri ruuista, jotka ovat innoittaneet suuria säveltäjiä ympäri maailman.  

 

Konsertin Masterchef, Jukka Rantamäki johdattelee kuulijat eloisasti konsertin kappaleisiin, jotka kaikki avaavat humoristisella tavalla kuulijoilleen musiikin ja ruoan ihmeellisistä vaikutuksia elämään, hyvinvointiin sekä meidän ihmismielen saloihin. Säveltäjinä mm. Malmsten, Tsaikovski, Mozart, Kuusisto, Sibelius, Mussorgsky, Vivaldi, kepeän pirskahtelevia kansamusiikkikappaleita ja lauluja.

 

Aikataulu:  

18.00  Picnic-ruokailu ennen konserttia, juomat saa ottaa saliin ja nauttia konsertin aikana 

19.00 Konsertti alkaa

 

Picnic-menu á la Pikku-Paroni 

-kahdella ranskalaisella juustolla ja kasviksilla täytetty patonki, L 

-valintasi mukaan piccolo puna- tai valkoviini tai holiton mineraalivesi 

Mahdollisista allergeeneistä yhteys viimeistään 21.9. juhlat@pikkuparoni.fi 

Myös muita juomatilauksia otetaan vastaan ennakkoon 21.9. asti: juhlat@pikkuparoni.fi 

esim. ranskalainen kuohuviini Crèmant d`Alsace Brut 0,75l / 35€ 

Hyvinkään Oma Panimon lager / 8€ 

Virvokkeita 

 

Konsertti kestää n. 2 h väliajan kanssa.

Toimi nopeasti, sillä vain 150 ensimmäistä pääsee herkuttelemaan! 

 

Pääsylipun hinta 42,50€  

-sis. picnicin ja konsertin 

+ toimituskulut alk. 1,50€ 

Sunnuntaina 25.9.2022 klo 13

Monikkosalissa

kuntotie 3, Klaukkala

 

LUMIUKKO - (tuttu koko perheen) animaatio ja liveorkesteri

LUMIUKKO on elämys lapsille, lapsenmielisille ja kaikille piirrettyjen ystäville. Monikkosalin suurella valkokankaalla nähdään tämä hellyttävä piirroselokuva, jonka musiikin orkesteri soittaa livenä!  

LUMIUKKO on brittiläinen animaatioelokuva, joka sai ensi-iltansa vuonna 1982. Ensimmäisen kerran se esitettiin Suomen televisiossa jouluaattona 1983. Vuodesta 1992 lähtien elokuva on esitetty joka jouluaatto, ja se on valloittanut tarinallaan ja musiikillaan koko maailman sydämet. Solistina laulaa klaukkalalainen nuori lupaava Tristan Lumi. Tristan on esittänyt merkittäviä rooleja useassa Suomen musiikkiteatterissa mm. solistina Tampereen Työväenteatterin musikaalissa Kinky Boots sekä voittanut useita palkintoja laulukilpailuissa mm. Savonlinnan Mestarilaulajat -laulukilpailun poikien sarjan 2019. 

 

Elokuvan päätyttyä lapsille jaetaan Syksy soi 10 v -ilmapallo! 

 

Elokuva-konsertin kesto n. 30 min.  

 

Pääsylipun hinta: 11,50€  

+ toimituskulut alk. 1,50€ 

Sunnuntaina 25.9.2022 klo 18

Monikkosalissa

kuntotie 3, Klaukkala

SYDÄMENI LAULU - Aleksis Kiven elämää ja musiikkia

Kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta. Yhteisenjuhlavuoden kunniaksi Syksy Soi järjestää herkän konsertin, jossa esitetään Kiven elämäkerta musiikin kautta. Konsertissa kuullaan teoksia, joissa on käytetty hänen tekstejään sekä teoksia hänen aikalaisiltaan. Säveltäjinä mm. Wegelius, Pacius, Sibelius, Rautavaara, Tšaikovski, Aaltio, Hakola. 

 

Pääsylipun hinta: 22,50€  

+ toimituskulut alk. 1,50€ 

 

Konsertin kesto väliajan kanssa n 2h.  

 

Sunnuntaina 9.10.2022 klo 18

Nurmijärven kirkossa

aleksis kiven tie 5, nurmijärvi

SIELUNMESSU ALEKSIS KIVELLE - Mozartin Requiem

W.A. Mozartin Requiem esitetään 9.10.2022 klo 18 Nurmijärven kirkossa Aleksin Kiven muistoksi; hänen kuolemastaan tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta. Solisteina esiintyvät Niina Moijanen (sopraano), Taina Lemola (altto) Ari Grönthal (tenori) ja Aleksi Matikainen (basso). Tuire Grönthal valmentaa nurmijärveläistä kuoroa, jonka jäsenet ovat  hänen nykyisiä ja entisiä oppilaitaan Nurmijärven Opistostosta. Orkesterina on Oratorio-orkesteri, joka  koostuu Nurmijärvellä sekä lähikunnissa asuvista ammattimuusikoista ja johtajana toimii Jukka Rantamäki. Tapahtuman yhteistyökumppanina ovat Nurmijärven kunta ja Nurmijärven Opisto.

 

 

Lämpimästi tervetuloa konsertteihin!